Muziekles voor beginners en gevorderden

Dwarsfluit

en piccolo

Muziekles Zoetermeer

Dwarsfluit

De dwarsfluit, ook wel vaak gewoon fluit genoemd, is een elegant en verfijnd blaasinstrument. Het instrument heeft een slanke cilindrische vorm en wordt bespeeld door lucht over het mondstuk te blazen, waardoor een heldere en sprankelende toon ontstaat. De fluit werd oorspronkelijk van hout gemaakt en wordt daarom tot de houten blaasinstrumenten gerekend. Tegenwoordig is de dwarsfluit meestal gemaakt van metaal.

Hoewel men de dwarsfluit vaak associeert met klassieke muziek, heeft het zeker ook een rol in andere muziekgenres. De fluit heeft een groot bereik en is in staat om zowel melodieën als harmonieën te spelen. Het is een veelzijdig instrument!

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, neem dan contact op voor de tarieven. Natuurlijk betaal je al lid van Harpe Davids wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een dwarsfluit in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op dwarsfluit?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat