Muziekles voor beginners en gevorderden

Euphonium

Bariton, tenortuba, tuba

Muziekles in Zoetermeer

Euphonium

De euphonium en de bariton staan bekend als het tenorregister in het orkest. Soms ook aangeduid als tenortuba of tuba.

Het koperen blaasinstrument heeft een warme en volle klank. De euphonium heeft een lange geschiedenis en wordt voornamelijk gebruikt in harmonieorkesten, fanfares en brassbands. Met zijn brede bereik en expressieve mogelijkheden is de euphonium in staat om zowel melodieën als harmonieën te spelen, waardoor het een veelzijdig instrument is.

Je speelt euphonium door lucht in het mondstuk in trilling te brengen, waardoor een rijke en warme toon wordt geproduceerd.

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, dan kost een les € 27,50 (tot 21 jaar) en € 32,50 (vanaf 21 jaar). Met je lidmaatschap bespaar je jaarlijks € 285,- op het lesgeld.

Natuurlijk betaal je wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een euphonium of bariton in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op euphonium?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat