Muziekles voor beginners en gevorderden

Klarinet

Es klarinet, Bes klarinet, altklarinet, basklarinet

Muziekles Zoetermeer

Klarinet

De klarinet is een veelzijdig houten blaasinstrument dat een warm en expressief geluid voortbrengt. Het instrument heeft een kenmerkende cilindrische vorm met een enkelvoudig riet en wordt bespeeld door lucht door het mondstuk te blazen.

De klarinet wordt vaak geassocieerd met klassieke muziek, maar wordt ook veel gebruikt in jazz, volksmuziek en andere genres. Het heeft een groot bereik en kan zowel melodische als harmonische rollen vervullen in ensembles en orkesten. De klarinet is geliefd om zijn vermogen om een breed scala aan klanken te produceren, variërend van zacht en fluisterend tot helder en krachtig.

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, dan kost een les € 27,50 (tot 21 jaar) en € 32,50 (vanaf 21 jaar). Met je lidmaatschap bespaar je jaarlijks € 285,- op het lesgeld.

Natuurlijk betaal je wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een klarinet in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op klarinet?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat