Voor volwassenen:

Nieuw Talent Orkest Zoetermeer

In opdracht van Harmonie Orkest Zoetermeer organiseren we het Nieuw Talent Orkest

Voor Harmonie Orkest Zoetermeer:

Nieuw Talent orkest

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Harmonie Orkest Zoetermeer organiseert het Nieuw Talent Orkest, een bijzonder muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Je krijgt van ons een instrument en lessenaar te leen voor dit project.

De repetities zijn eens in de twee weken op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur. De muzikanten van het harmonieorkest ondersteunen je en spelen met je mee. We maken een hoop plezier en we sluiten de repetitieperiode af met een vrolijk concert.

Doe je mee?
Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de kennismakingsbijeenkomst een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap met bladmuziek en uitleg. Om thuis goed te kunnen oefenen sturen we je elke week een ‘huiswerk’ mail met daarin extra uitleg en linkjes naar video’s en geluidsopnamen. Zo ontdek je in 10 repetities een geweldige nieuwe hobby!

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

We starten dit project op dinsdagavond 10 september a.s. Via onderstaand formulier kunt u uw interesse aangeven.

Geïnteresseerd?

Maak uw interesse voor het Nieuw Talent Orkest kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat