Muziekles voor beginners en gevorderden

Trombone

Muziekles Zoetermeer

Trombone

De trombone is een krachtig koperen blaasinstrument dat bekend staat om zijn diepe en sonore klank. Het instrument heeft een schuifmechanisme, waarmee de muzikant de lengte van de buis kan aanpassen en daarmee de toonhoogte kan veranderen.

De trombone heeft een rijke geschiedenis en wordt al eeuwenlang gebruikt in verschillende muzikale genres. De trombone kan een verscheidenheid aan klanken produceren, variërend van warm en melancholisch tot helder en krachtig.

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, dan kost een les € 27,50 (tot 21 jaar) en € 32,50 (vanaf 21 jaar). Met je lidmaatschap bespaar je jaarlijks € 285,- op het lesgeld.

Natuurlijk betaal je wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een trombone in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op trombone?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat