Muziekles voor beginners en gevorderden

Trompet

cornet en bugel

Muziekles

Trompet

De trompet is een veelzijdig koperen blaasinstrument dat een belangrijke rol speelt in verschillende muzikale genres.

Het instrument heeft een lange geschiedenis en wordt al eeuwenlang gebruikt in zowel klassieke als populaire muziek. Met zijn heldere klank is de trompet een van de meest herkenbare instrumenten in de wereld van de muziek.

Je speelt trompet door lucht in het mondstuk in trilling te brengen, waardoor een rijke en krachtige toon wordt geproduceerd.

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, dan kost een les € 27,50 (tot 21 jaar) en € 32,50 (vanaf 21 jaar). Met je lidmaatschap bespaar je jaarlijks € 285,- op het lesgeld.

Natuurlijk betaal je wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een trompet of cornet in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op trompet?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat