Muziekles voor beginners en gevorderden

Saxofoon

altsax, tenorsax en baritonsaxofoon

Muziekles Zoetermeer

Saxofoon

De saxofoon is een veelzijdig blaasinstrument dat bekend staat om zijn expressieve klank en unieke geluid. Het instrument, uitgevonden door Adolphe Sax in de 19e eeuw, is gemaakt van messing en heeft een kenmerkende gebogen vorm met een conische buis en een enkelvoudig riet. De saxofoon is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van sopraan tot bariton, en heeft een breed scala aan toonhoogtes.

Het instrument wordt veel gebruikt in jazz, maar is ook te vinden in klassieke muziek, pop, funk en andere genres. De saxofoon heeft een krachtige, expressieve klank die in staat is om zowel warme en lyrische melodieën als scherpe en opwindende solo’s voort te brengen.

Ben je geen lid van Harpe Davids Zoetermeer, dan kost een les € 27,50 (tot 21 jaar) en € 32,50 (vanaf 21 jaar). Met je lidmaatschap bespaar je jaarlijks € 285,- op het lesgeld.

Natuurlijk betaal je wel contributie bij de vereniging (€ 192,- tot 21 jaar en €252,- vanaf 21 jaar). Daarvoor krijg je een saxofoon in bruikleen en kun je gratis meespelen in het samenspeelorkest en/of het harmonieorkest! 

We starten deze muzikale cursus in september, maar we zijn op dit moment nog druk met het maken van een planning. Heb je interesse? Stuur ons je gegevens via het onderstaande formulier en we houden je op de hoogte!

Wil jij les op saxofoon?

Maak uw interesse in één van onze muziekcursussen kenbaar via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Weet je nog niet welk instrument je wil gaan bespelen en zit je op de basisschool? Kijk dan eens bij onze kennismakingscursussen:

Muziekspel (4 – 6 jaar)     |     Muziektijgers (6 – 8 jaar)     |     MusicKids (8 – 10 jaar)

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat