Stichting

Muziekvrienden Zoetermeer

Over ons

Stichtingsbestuur

Frank Hakkennes

Voorzitter

Frank is ruim 28 jaar lid bij Harpe Davids, waarvan meer dan 20 jaar in het afdelingsbestuur van het harmonieorkest. Sinds 2020 is hij penningmeester van de vereniging. Frank speelt saxofoon, maar valt ook regelmatig in op andere instrumenten of als dirigent. Frank werkt als director bij een consultancybedrijf met een focus op risicobeheersing.

Jurgen van Groningen Schinkel

Artistieke leiding

Jurgen dirigeert al ruim 25 jaar verschillende orkesten en schrijft regelmatig composities en arrangementen. Jurgen heeft een muziekmethode voor het basisonderwijs geschreven. Hij geeft trompet les en coacht verschillende muzikanten. Jurgen is oprichter en mede-eigenaar van Just Notes Music.

Erica de Jonge

Secretaris

Erica werkt als leerkracht in het basisonderwijs en is opgeleid tot vakspecialist muziekonderwijs. Ze speelt al 30 jaar saxofoon, waarvan 17 jaar bij Harpe Davids. Daarnaast heeft ze zichzelf allerlei andere blaasinstrumenten aangeleerd. Erica zit al 15 jaar in het afdelingsbestuur van het harmonieorkest en sinds 2021 is ze de manager van Harmonie Orkest Zoetermeer.

Elise Hakkennes-Prins

Penningmeester

Elise speelt hoorn, maar is begonnen op dwarsfluit. Bij Harpe Davids is ze actief als instrumentbeheerder. Elise werkt als leerkracht en vakspecialist muziek op verschillende scholen in het basisonderwijs. Elise werkt vanuit haar eigen bedrijf: Altijd Bezig.

Ons Docententeam

Karin de Jong

Muziekdocent Dwarsfluit

Koen van Velzen

Muziekdocent Slagwerk: o.a. Drums, percussie en mallets

Mariska Sloot

Muziekdocent Klarinet

Marco Bernardi

Muziekdocent Saxofoon

Jurgen van Groningen Schinkel

Muziekdocent Trompet, Trombone en Euphonium
Cursussen: MusicKids en Nieuw Talent Orkest

Elise Hakkennes-Prins

Cursussen: Muziekspel, Muziektijgers en MusicKids

Erica de Jonge

Cursussen: MusicKids

Stichting

Muziekvrienden Zoetermeer

Stichting Muziekvrienden Zoetermeer is ontstaan uit de wens van een aantal ‘muziekvrienden’ om de muziekbeleving voor amateurmuzikanten in Zoetermeer te stimuleren, verbreden en verbeteren. De stichting is ontstaan vanuit muziekvereniging Harpe Davids en bouwt verder op de bestaande activiteiten van deze vereniging. De stichting richt zich specifiek op het samen maken en beleven van muziek door het organiseren van muzieklessen, workshops, muziekprojecten en andere muzikale activiteiten in de regio Zoetermeer.

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat